Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PANORAMA


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul se afla la 600 de metri de plaja, in zona de parc. Exclusiv pentru turistii cazati in zona de parc a statiunii exista autobuz de transfer catre /de la plaja care circula zilnic intre orele 09:00 - 17:00.

CAPACITATE: 169 de camere din care 150 sunt camere duble, 3 apartamente si 16 maisonette.

FACILITATI HOTEL: piscina exterioara ( Hotel Kompas ), restaurant principal ( restaurant Kompas ), lobby bar, snack bar, internet caffe, inchiriere seif la receptie, servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar, loc de joaca pentru copii.

Info parcare: parcarea este contra-cost: 6 leva/masina/sejur si se achita la receptie, Nu se poate rezerva /garanta din agentie.

FACILITATI CAMERE: Camerele sunt amenajate modern si confortabil, dispun de baie cu dus, telefon, TV prin cablu, toate camerele au balcon.

Pe plaja turistii beneficiaza gratuit de o umbreluta mobila/ camera.

Cazare: check in dupa ora 14:00 si check out pana la ora 12:00.

Seif : pentru confortul si siguranta dvs va recomandam sa inchiriati un seif (contra cost ) din cele disponibile la receptie pt dvs. Hotelul nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderea bnurilor dvs personale daca acestea nu sunt depozitate corespunzator
.
Internet & TV: acces gratuit la internet wireless in zonele publice ale hotelului : receptie, lobby, piscina dar si pe plaja si pe strazile principale ale statiunii, o parte din camere de asmenea dispun de internet gratuit ( in functie de acoperirea retelei ), TV prin cablu agratuit.

Plaja: Salvamarii vor supraveghea plaja in intervalul orar 8:15 -18:00 va rugam sa fiti atenti la instructiunile acestora cat si la culoare steagului ancorat pe plaja.

Piscina (Kompas): Accesul turistilor la piscina este permis zilnic intre orele 08:15 -18:00, iar pentru perioada 01.07 -31.08.14 programul va fi prelungit pana la ora 19:00, dupa aceste ore piscina nu este supravegheata. 2 sezlonguri + 1 umbreluta gratuite la piscina / camera. Nu este permisa rezervarea in prealabil a sezlongurilor.

All Inclusive (07:30 -23:00)
Restaurant Kompas:

  • mic dejun: 07:30 - 10:00;
  • pranz: 12:30 -14:30;
  • cina: 18:00 - 21:00;
Seri tematice: bucatarie traditionala bulgareasca si gratar de 3 ori /saptamana (in timpul cinei).

Snack-bar Kompas: 11.30- 16:00 gustari calde si reci, pizza, deserturi, fructe.

Dine Around
Acest concept va ofera posibilitatea sa experimentati o larga varietate de mancaruri internationale pentru pranz si cina in unul din restaurantele a la carte din Albena:
  • restaurantul frantuzesc - Ciel Bleu;
  • restaurantul grecesc - Kaliopa ( pe plaja );
  • restaurantul mexican Tex Mex ;
  • restaurantul Italian Ti Amo;
  • Steak House aPoco Loco
Programul este valid pentru toti turistii cu un sejur de minim 7 nopti si intrari inainte de 29.06 si dupa 01.09. Rezervarea se face inainte la receptia hotelului cu o zi inainte pana la ora 15:00, veti primi in schimb un voucher cu toate informatiile necesare pe care il veti prezenta la restaurantul ales. Meniul Dine Around include: 1 salata, 1 aperitiv, 1 fel principal, 1 desert si o sticla de apa plata.

Baruri bauturi locale alcoolice si non-alcoolice, o selectie de bauturi de import, vin bulgaresc, bere la draft bulgareasca, apa minerala / plata, cafea si ceai.
Lobby Bar: 10:00 - 23:00;
Restaurant Bar Kompas: 12.30 -14.30 & 18.00 -21.00
*dupa ora 23.00 toate bauturile sunt contra cost.

Animatie: cea mai buna echipa de animatie se va asigura ca sejurul dvs va fi activ si distractiv: sporturi si programe de animatie pentru adulti, adolescenti si copii, spectacole seara, mese de tennis, mini club pt copii, 3 terenuri de joaca pt copii si multe alte activitati disponbile 6 zile /saptamana. Muzica live in restaurant in timpul cinei, de 5 ori / saptamana.

Servicii contra cost:
  • servicii SPA
  • coafor, masaj, manichiura si pedichiura;
  • rent a car, fax, exchange, spalatorie, excursii, taxi;
  • vin imbuteliat marca Albena;
  • internet cu cablu in camere;
  • ziare internationale si locale;
  • accesul la calculatoarele din lobby.
Politica Non-Smoking:
- conform legislatiei locale in vigoare fumatul este strict interzis in camerele de hotel, in restaurantele si baururile din interiorul hotelului ( doar daca nu este mentionat altfel in locatia respectiva ).


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.