Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAGNA GRAECIA


Descriere

Descriere: Hotelul Magna Graecia ofera 129 de camere, este aproape de plaja si ofera un teren de tenis, sauna si piscina.
Localizare: Situat la 8 km de portul si centru orasului Corfu, marginind plaja din DASSIA. Hotelul este inconjurat de livezi de maslini, pini si chiparosi.
Dotari camere: Sunt decorate primitor, confortabil si calduros si sunt dotate cu aer conditionat, minibar si TV. In bai se gaseste uscator de par. Toate camerele au vedere la gradini sau la mare. Contra cost se poate pune la dispozitie seif si acces internet. Camerele family sunt open plan si au paturi supraetajate.
Facilitati hotel: Acces direct catre plaja, doua piscine cu spatiu special amenajat pentru copii. Sezlongurile si umbrelele de soare la piscina sunt gratuite; pentru servirea mesei hotelul dispune de un restaurant cu terasa, dar si de mai multe baruri pentru bauturi si racoritoare, toate mesele sunt in regim bufet, sporturi fara plata tenis, tenis de masa, darts; sala de fitness, sauna, parcare privata gratuita si statie de autobuz; seara au loc spectacole folclorice si serate de pian.
Facilitati pentru copii: Piscina pentru copii, mini club, diverse activitati de animatie, mini disco.
Clasificarea oficiala: 4*
www.ionian-hotels.com/ionian-hotels-our-hotels/magna-graecia-hotel/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.