Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

POMEGRANATE WELLNESS SPA

   Kassandra Potideahalkidiki

de la
1423  1101 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 04.10.2024 | transport cu autocarul | plecare din Buzau
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare

 

Hotelul Pomegranate Spa se afla in zona Nea Potidea de pe bratul Kassandra din peninsula Halkidiki, la 60 km de Salonic si la 54 km de Aeroportul Makedonia Salonic. Hotelul este situat la aproximativ 2 km de plaja din Nea Moudania. Este amplasat la 26 km de pestera Petralona, la 24 km de templul Ammon Zeus din Kalithea si 20 km de satul traditional grecesc Afytos.

 

Facilitati hotel

Hotelul Pomegranate are receptie 24h,room-service, parcare, piscina exterioara, piscina infinity cu apa de mare, acces internet Wi-Fi, 3 magazine (de haine, de bijuterii si accesorii, minimarket), schimb valutar, spalatorie, servicii office (fax/copiator), TV in lobby, serviciu wake-up call, medic, rent-a-car, sala conferinte, sala de fitness.

 

Activitati:

program animatie zilnic in limba engleza, jocuri, exercitii fizice, lectii de dans, evenimente sportive, muzica live, seara greceasca, billiard, club de noapte, darts, boccia, scufundari, sporturi nautice, aerobic, yoga, polo, volei pe plaja, tenis de masa, teren de tenis.

Catering:

restaurant principal Zeus, restaurant gourmet a la carte Hermes, tavena Poseidon, lobby bat Athena, bar piscina Artemis, bar de seara Clio, bar pe plaja.

Program Dine Around: Hotelul ofera posibilitatea de a schimba cina in restaurantul central pentru cina la Restaurantul Hermes Gourmet sau Restaurantul Poseidon cu o reducere de 30% la meniu. Reducerea nu se aplica bauturilor racoritoare si vinului. Programul Dine Around este valabil numai pentru cina. 

SPA:

 Afrodita Roa Spa este unul din cele mai mare centre din Grecia avand o suprafata de 1600 mp. In cadrul acestuia se regaseste o gama larga de servicii si facilitati pentru relaxare, revitalizare si odihna, precum si un program inovativ anti-aging si de imbunatatire fizica. Facilitatile sunt: sala de fitness, piscina interioara, hidromasaj, sauna, hammam, proceduri de aromaterapie, tratament facial si corporal, masaj, baie turceasca (70 mp), baie ruseasca, teraptie cu gheata, salon infrumusetare, manichiura, pedichiura, vitamin bar, camera de odihna.

Pentru copii:

sectiune de piscina pentru copii la piscina exterioara, mini disco, mini club, loc de joaca. La cerere pentru bebelusi: carucior (contra cost), tarc (pentru somn), tarc (pentru jocuri), vase, babysitting (contra cost), uscator, blender, sterilizator, ceainic, cuptor cu microunde, detergenti hipoalergenici etc.

Plaja:

privata, sezlonguri si umbrele gratuite; bar pe plaja.

Facilitati camere

Hotelul are 172 de camere duble si apartamente. Dotarile includ aer conditionat, TV, radio, minibar, telefon, acces Wi-Fi, seif, DVD-player, baie cu dus sau cada, uscator de par, kit de baie, halat si papuci de baie, balcon/terasa, filtru cafea.

Camerele economy, fiind situate in cladirea principala, pot fi mai zgomotoase decat camerele situate in gradina resortului. In afara de acest aspect, acestea sunt complet identice, in ceea ce priveste facilitatile, cu celelalte camere.

  • Dubla elegant economy (30 mp) - cladirea principala, vedere la drum si la Golful Toroneos; pat dublu si canapea extensibila.
  • Dubla elegant (30 mp) - pat dublu si canapea extensibila.
  • Junior suite economy (44 mp) - cladirea principala, vedere la drum si la golful Toroneos; o singura incapere cu pat dublu, living cu fotolii si masa de cafea; pat suplimentar - canapea.
  • Junior suite (44 mp) - o singura incapere cu pat dublu, living cu fotolii si masa de cafea; pat suplimentar - canapea.
  • Suite standard (59 mp) - dormitor cu pat dublu separat, living cu zona de luat masa; pat suplimentar - canapea.
  • Junior suite superior (65 mp) - o singura incapere cu pat dublu mare, living cu zona de luat masa; pat suplimentar - canapea.
  • Family suite (81 mp) - 2 dormitoare separate, 2 paturi duble, 2 bai (una cu cada cu hidromasaj, cealalta cu dus), living cu mobilier tapitat si zona de luat masa, fotoliu si canapea; situate la etajele superioare, balcon mare, vedere uimitoare la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.