Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CONTINENTAL HOTEL


Descriere



Localizare

Hotel Central este pozitionat in zona centrala a statiunii Nisipurile de Aur, la 350 m de plaja.

Facilitati Hotel

Hotelul Continental are un restaurant principal cu peste 200 de locuri pe terasa, lobby bar cu vedere la piscină, serviciu de spălătorie, rent a car. Hotelul dispune de 1 sala de conferinte - Classic (cu o capacitate de 80 de locuri), 122 de camere duble și apartamente confortabile.
! Nou pentru vara 2023: complet renovat în 2020/2022, de la fațadă, hol, cafenele, restaurante, zonă de relaxare. Camerele sunt decorate în stil modern, care combină luxul si confortul.

Pune la dispozitia oaspetilor piscina exterioara cu apa sarata cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, sala de fitness, tenis de masa, biliard, loc de joaca pentru copii, Wi-Fi atat in zonele publice cat si in camere, zona de relaxare, sauna finlandeza si infrarosu, baie de aburi, jacuzzi.

Contra cost: masaj, salon de înfrumusețare, coafor, servicii de spălătorie, minibar.

 

 

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, minibar (contra cost si la cerere), internet (wi-fi gratuit), sistem de inchidere electronica si balcon. Băile sunt dotate cu cadă (unele au duș), uscător de păr, buton SOS, prosoape și articole de toaleta. Fierbator electric. Set de cafea si ceai. Seif în cameră.

 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )
Wi-fi / Wireless Lan
Sala de conferinta
Lift
Fitness
Acces internet
Spalatorie - Curatatorie
Parcare
Seif
Rent-a-car
Camere persoane cu dizabilitati

Locatie