Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
648  510 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere


Localizare: Hotelul Imperial este situat in partea de sud a statiunii Sunny Beach, la aproximativ 150 m de malul marii si la aproximativ 1,5 km de orasul vechi Nessebar.


Informatii hotel: Hotelul are 8 etaje, lift, 215 camere, casa de schimb valutar, 2 restaurante:


“Versailles” & “Lingotto, piano bar, Irish pub, pizzerie, bar la piscina, lobby bar, acces internet, 2 Sali de conferinte, cabinet medical, farmacie, magazine, coafor, salon infrumusetare.


Servicii masa: All Inclusive ( mic dejun, pranz si cina – bufet; la pranz snacksuri la snack bar – pizza; barbeque, paste, salate, etc; dupa amiaza inghetata; bauturile locale alcoolice si non alcoolice servite intre orele 11.00 – 23.00)


Servicii cazare: Toate spatiile de cazare au balcon, TV satelit, minibar, telefon, aer conditionat, seif, baie cu dus, feon. In camerele duble, patul sulimentar – fotoliu extensibil. Studiourile sunt mai spatioase decat camerele duble si au un pat matrimonial si o canapea extensibila. Apartamentele sunt compuse dintr-un dormitor si un living room cu canapea extensibila sau fotoliu extensibil. Toate apartamentele au bai cu cada si dus dar si un grup sanitar cu WC separat.


Facilitati copii: sectiune pentru copii la piscina, loc de joaca, patuturi pentru bebelusi (gratuit), scaune speciale pentru bebelusi in restaurante.


Sport si activitati:


Gratuit: piscina exterioara si piscina interioara incalzita, sezlongurile si umbrelele de la piscina, volei pe plaja, fotbal pe plaja, tenis de masa, darts, animatie – divertisment (de 2 ori pe saptamana).


Contra cost: fitness, sporturile pe apa, jacuzzi, sauna, sauna finlandeza, masaj, baie turceasca, baie de aburi, tratamentele SPA.


Animalele de companie nu sunt acceptate.


Parcare: contra cost in limita locurilor disponibile.


Grad maxim ocupare camere: In camera single – 1 adult; in camera dubla – 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti; in studio – 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil; in apartament – 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil.



Observatii:


- Taxa statiune: 7 EUR/persoana/sejur


- Copii 0-1,9 ani – gratuit


- Copil 2 – 12,9 ani in camera dubla cu un adult – plateste 50% din tariful de adult


- 2 copii 2-12,9 ani in camera dubla cu 1 adult – fiecare copil plateste 50%


- Copil 2 – 12,9 ani in camera dubla cu 2 adulti – gratuit


- Adult cu extrabed in camera dubla – reducere 20% din tariful de adult


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina interioara
Centru Spa & Wellness
Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Lift
Camere familii
AC ( aer conditionat )

Locatie