Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mabely Grand


Descriere


Unul dintre cele mai luxoase hoteluri de Zakynthos, Mabely Grand, va pune la dispozitie privelisti idilice cu apusuri romantic acompaniate de facilitati si servicii de cea mai buna calitate.
Recomandat de cele mai prestigioase site-uri precum Trivago, HolidayCheck, TripAdvisor si Expedia, castigator al numeroaselor premiilor pentru calitatea serviciilor, Mabely Grand reprezinta alegerea ideala pentru petrecerea unei vacante de neuitat.

Localizare: Situat in una dintre cele mai linistite si frumoase zone ale insulei, in localitatea Kampi, elegantul complex este inconjurat de luxuriante gradini va ofera superbe panorame asupra Crucii din Kampi (devenita simbol al zonei) si a Marii Ionice. Aeroportul se afla la 30 km, orasul Zante la 27 km iar punctul de panorama asupra cunoscutei plaje Navaggio se afla la doar 10 minute de mers cu masina. De asemenea se organizeaza zilnic transferuri de la hotel catre una din cele 3 plaje (Porto Roxa, Porto Limnionas, Alykes sau similar) si retur.

Facilitati hotel: Deschis publicului in 2008 complexul se extinde pe o suprafata de 60.000 metri patrati si ofera facilitati devenite traditie pentru bunastarea si placul clientilor. Gradinile verzi, cele 2 piscine exterioare cu spatii pentru sezlonguri, umbrele si pool bar sau cele 14 piscine private, capela privata St. Ypomoni sunt doar cateva din elementele ce coloreaza privelistea. Luxos insa si confortabil, complexul va pune la dispozitie spatii precum lounge-ul elegant cu lobby bar, restaurant a la carte Avantage, restaurant principal Lydia, sala de Bridge, bibilioteca si o sala de conferinte cu capacitate de pana la 400 de persoane. Pentru a va mentine tonusul si pe timpul vacantei complexul va pune la dispozitie sala de fitness, centru wellness cu Jacuzzi si sauna ce ofera numeroase tratamente, masaje si proceduri, teren de tenis, teren de baschet-volei, teren de fotbal si solar. De asemenea pentru cei mici exista loc de joaca si serviciu de baby-sitting (la cerere). Alte servicii puse la dispozitie sunt accesul la internet wifi gratuit in zonele publice, parcare, room service, spalatorie si mini-market cu produse artizanale.

Facilitati camere: Cele 108 de camere ale complexului sunt dispuse in caldirea principala si in anexe sunt spatioase si modern mobilate. Fiecare camera prezinta paturi king sau twin size cu saltele anatomice, sistem de climatizare cu control individual, TV LCD satelit, mini frigider, telefon, seif, DVD/CD player (doar in suite), grup sanitar cu articole de toaleta si uscator de par, halat, papuci, prosop de plaja si balcon sau terasa mobilata ce ofera frumoase vederi panoramice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.