Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASRIN BEACH HOTEL

de la
899  817 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.05.2024 - 17.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Facilitati hotel
Aqua park, program de animatie, activitati sportive, entertainment, sali de conferinta cu capacitate de 75 de locuri (utilizat ca si cinematograf), servicii medicale contra cost non-stop, servicii de spalatorie contra cost, coafor, sauna, internet wireless gratuit, masaj contra cost, restaurant, lobby, pool bar, beach bar, amfiteatru, locuri de joaca pentru copii, piscina exterioara, cu sectiune pentru copii cu tobogane de 10 m lungime, piscina interioara.

Activitati
Fitness, tenis de masa, dart, volleyball pe plaja ( toate gratuite ), billiard contra cost, mini club, animatie 6 zile pe saptamana.

Facilitati camere
Toate camerele sunt cu vedere la mare, hotelul dispune de 2 camere pentru persoane cu disabilitati,183 camere standard, 2 camere family, telefon contra cost , TV- Sat, Safe ( contra cost ), grup sanitar, mini bar, uscator de par, aer conditionat.

Localizare
Hotelul Asrin Beach se afla la 20 km de central statiunii Alanya, la 100 de km de centrul orasului Antalya si la 90 de km de aeroport, 120 de m pana la plaja publica cu sezlonguri si umbrele gratuite, prosoapele contra-cost, intrarea este lina in mare, plaja combinata cu nisip fin si pietricele.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.