Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AYDINBEY FAMOUS

de la
1730  1097 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.05.2024 - 13.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere


Localizare: pe malul marii, la 45 km de centrul orasului Antalya si la 40 km de aeroport. Hotelul se afla situat la 5 km de Belek si 12 km de Serik.



Dotari camera: telefon, TV satelit, minibar, seif, baie, balcon.



Facilitati hotel: restaurant principal, restaurant a la carte, baruri la piscina si pe plaja, lobby bar, snack bar, cafenea, piscina interioara, piscine exterioare pentru adulti si copii, aquapark, disco bar, miniclub (4-14 ani), minidisco, animatie, centru fitness, sauna, baie turceasca, jacuzzi, tenis de masa, darts, volei pe plaja, mini biblioteca, aquapark, cursuri de gatit, internet gratuit in receptie.


Servicii cu plata: telefon, fax, centru Spa, masaj, coafor, medic, ingrijire copii, spalatorie, centru comercial, sporturi acvatice motorizate sau nemotorizate, biliard, bowling, bauturi imbuteliate.



Plaja de nisip, cu distinctia “Blue Flag” pentru aspectul acesteia. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite la plaja si la piscina. Pentru prosoape la plaja se solicita un depozit.



Alte informatii:


- in restaurantul a la carte (o data/saptamana) este necesara rezervarea cu o zi inainte;


- animalele de companie nu sunt acceptate in hotel;



Pentru detalii suplimentare va rugam sa accesati:


http://agentii.eurosite.ro/doc_descrieri/Aydinbey_Famous_Resort_Belek_romana.doc


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.