Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DRITA RESORT HOTEL & SPA


Descriere

Construit in 1977 si renovat in 2011, cu o suprafata totala de 7.000 mp, hotelul este alcatuit dintr-o singura cladire - cu 7 nivele si dispune de 175 camere standard, cu vedere la gradina sau la mare (96 camere) compuse din pat matrimonial + un pat single.
Localizare: situat la 141 km de aeroport si la 12 km de localitatea Alanya, peste drum de plaja proprie (acces prin pasaj subteran).
Dotari camera: aer conditionat, TV, telefon, minibar (bauturi soft si bere), seif (contra cost), baie cu dus, acces wireless, uscator de par, balcon.
Facilitati hotel: restaurant principal, restaurant A’la Carte, 4 baruri, sala de conferinte, piscina exterioara, piscina pentru copii, tobogan, wifi (gratuit la lobby), magazine, curatatorie, doctor (la cerere), sauna, baie turceasca, mini-fotbal, tenis de masa, teren de tenis, sala de gimnastica, miniclub, gradinita, loc de joaca pentru copii, program de animatie.Servicii cu plata: masaj, acces internet, discoteca (intrarea), nocturna teren tenis.
Plaja: privata (peste drum, prin pasaj subteran), cu nisip si pietris. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele si prosoape gratuite.
Alte informatii:- Sauna este gratuita in anumite intervale orare ale zilei.- Barurile sunt deschise intre orele 10:00 - 24:00- Accesul Wireless este gratuit pentru viteza mica, pentru viteza mai mare este contra-cost.
Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonuluifara a anunta in prealabil aceste modificari.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.