Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SHERWOOD BREEZES

de la
1770  1420 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere SHERWOOD BREEZES RESORT:
Hotelul SHERWOOD BREEZES RESORT, deshis in anul 2005, a fost complet renovat in perioada 2013 - 2014. Este construit pe un teritoriu cu o suprafata de 33000 mp si are 499 de camere repartizate in doua cladiri cu cate 9 etaje.
Tip masa:
Ultra All Inclusive
Localizare SHERWOOD BREEZES RESORT:
Hotelul este situat la 10 km de aeroportul Antalya si la 12 km de centrul orasului Antalya.
Plaja:
SHERWOOD BREEZES RESORT se afla pe plaja cu nisip cu lungime de 160 m. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja.
Dotari camere:
Camerele hotelului dispun de: aer conditionat, mini bar, facilitati pentru preparare ceai / cafea, seif, telefon, baie cu cabina de dus, balcon, parhet laminat.
Facilitati generale SHERWOOD BREEZES RESORT:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 3 restaurante a la carte, inghetata, gozleme, patiserie, baruri, piscina semi olimpica, piscina pentru copii, piscine cu tobogane (7 tobogane pentru adulti si 3 pentru copii), piscina interioara cu zona pentru copii, programe de animatie, muzica live, gimnastica, zumba, aerobic, volei pe plaja, basket, teren de tenis, mini fotbal, mini golf, tenis de masa, baie turceasca, sauna, centru fitness, internet wi-fi.
Servicii cu plata: fresh-uri din fructe (cu exceptia celui de portocale la micul dejun), bauturi energizante, unele bauturi de import, room service, nocturna pentru tenis, sporturi acvatice, internet cafe si sala de jocuri, biliard, bowling, masaj si alte tratamente in centrul Spa, servicii medicale, servicii de curatatorie.
Facilitati copii SHERWOOD BREEZES RESORT:
Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club (4-12 ani), club pentru adolescenti (13-17 ani), loc de joaca in gradina, bufet pentru copii in restaurant, mini disco.
Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; gratuit o singura rezervare pe sejur de minim 7 nopti, la un singur restaurant;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Pagina web: www.sherwoodhotels.com.tr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.