Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TRENDY LARA

de la
1508  1284 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.04.2024 - 13.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL TRENDY LARA:
Hotelul se va deschide in mai 2016. Hotelul are o o suprafata totala de 70.000 mp. Acesta dispune de 674 camere repartizate in cladirea principala formata din 3 blocuri . Tip masa:
Ultra All InclusiveLocalizare HOTEL TRENDY LARA:
Hotelul este situat LA 450 m distanta de plaja, in localitatea Lara-Kundu, la 25 km de centrul orasului Antalya si la 15 km de aeroport.Plaja:
La HOTEL TRENDY LARA veti gasi o plaja privata de nisip situata la 450 m distanta. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite. Dotari camere:
La HOTEL TRENDY LARA beneficiati de camere intre 36 si 110 mp dotate cu: telefon, TV, seif, minibar, set ceai - cafea, cafetiera, acces internet Wi-FI, aer conditionat centralizat, baie cu cada sau dus, halat si papuci, mocheta si parchet, balcon.Facilitati generale HOTEL TRENDY LARA:
Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal, 5 restaurante a la carte, 9 baruri, patiserie, 1 piscina exterioara principala, 1 piscina pentru vile, 1 piscina decorativa, 1 piscina cu apa de mare incalzita in sezonul de iarna, 1 piscina pentru copii cu topogane, 1 piscina interioara, aquapark cu un tobogane pentru adulti, separat aquapark pentru copii cu virsta sub 15 ani, centru Spa, sauna, hammam, centru fitness, step aerobic, aquagym, cursuri de dans, programe de animatie, teren de tenis, inchieriere rachete tenis, tenis de masa, boccia, darts si volei pe plaja.
Servicii cu plata: fresh-urile, room service, vinuri de import, bauturile servite in sticle,internet in cadrul salii de jocuri, nocturna pentru tenis, biliard, bowling, sporturile pe apa (navigatie, surfing, sporturi motorizate, tratamente in centrul spa, masaj, baby sitter, doctor, inchirieri masini, motociclete, biciclete, carucioare copii, magazine, salon infrumusetare.Facilitati copii HOTEL TRENDY LARA:
Hotelul pune la dispozitia copiilor o piscina cu topogane, aquapark cu tobogan pentru copii cu sub 15 ani( copii sub 7 ani au nevoie de permisiunea parintilor pentru a folosi topoganele), teren de joaca, miniclub ce functioneaza 6 zile/ saptamina, animatie, minibaschet, bowling, fresh-uri (contra cost).Alte informatii:
-in restaurante tinuta este obligatorie;
-accesul la restaurantele a la carte se face gratuit in baza unei rezervari (o singura data pentru un sejur de minim 7 nopti);
-in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
-hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.Clasificarea agentiei: 5*
Web: http://www.trendy.com.tr/eu-US/trendy-lara

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.