Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anvaya Beach Resort


Descriere

Descriere
Anvaya Beach Resort este un sanctuary ascuns in partea de sud a Bali, ce isi indreapta atentia catre crearea si pastrarea conexiunilor puternice cu oaspetii sai, oferindu-le acestora nu doar o experienta deosebita, dar si senzatia de a se simti ca acasa.
Localizare
Hotelul se afla la malul marii, in districtul Kartika Plaza din Kuta, la doar 500 de metri de parcul acvatic Waterbom Bali. Aeroportul International Ngurah Rai se afla la un kilometru distanta.
Facilitati hotel
Complexul beneficiaza de gradini tropicale si piscine mari, precum si de o sala de fitness. Compelxul este gazda centrului Spa Sakanti, unde oaspetii se pot relaxa, alegand dintr-o multitudine de masaje si tratamente. In complex sunt disponibile mai multe optiuni pentru servirea mesei, fiind vorba atat despre preparate culinare locale, precum si preparate in stil tapas. Accesul la Wi-Fi este gratuit. Pentru cei mici, hotelul pune la dispozitie un loc de joaca special amenajat pentru petrecerea timpului liber.
Dotari camera
Camerele sunt decorate modern, avand accente balineze. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, televizor cu ecran plat, minibar, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, dressing, balcon privat, cada cu dus, uscator de par, papuci de casa.
Site
https://www.theanvayabali.com


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.