Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mercure Resort Sanur (Sanur)


Descriere

Relaxati-va intr-o casuta in stil tradițional balinez pe 5 hectare de gradini tropicale luxuriante, hotelul se bucura de o locatie pe malul marii si este inconjurat de peisaje tropicale, acesta ofera 2 piscine in aer liber, un centru spa si parcare gratuita. Accesul WiFi este gratuit in intreaga proprietate.

Facilitati hotel

Bucurati-va de o gama larga de activitati si facilitati. Hotelul dispune de o plaja mare, doua piscine, restaurante pe malul marii, baruri, un centru spa, si sali de conferinte. Restaurantul Pandawa cu vedere la ocean este deschis pentru micul dejun, pranz si cina cu o bucatarie europeana si asiatica cu room service 24 de ore pe zi. Pentru bauturi tropicale si gustari, puteti face o vizita la barul Breeze situat pe plaja cu o vedere magnifica la ocean.

Facilitati camere

Camera superioara de 32 m² are balcon sau terasa privata cu vedere la gradinile tropicale sau la plaja, aceasta este dotata cu seif, TV de 32 inch, canale TV internationale, WIFI gratuit, cutie de valori, facilitati pentru ceai si cafea. Camerele deluxe sunt de 42 m², cu o canapea si propriul balcon sau terasa privata cu vedere la gradinile tropicale. Camera este dotata cu seif, TV de 32 inch, canale TV internationale, WIFI gratuit, cutie de valori, facilitati pentru ceai si cafea.

Localizare hotel

Hotelul este situat pe plaja Sanur, plaja la rasarit în partea de sud a Baliului. Pe plaja Sanur pot fi gasite diverse activitati, de la zborul cu zmee, la inot. Amplasat chiar in inima celebrului Denpasar, poarta de intrare in Bali, Mercure Resort Sanur ofera oaspetilor acces la cele mai bune atractii turistice ale orasului, restaurante, magazine, viata de noapte si baruri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Lift
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Spalatorie - Curatatorie
Sporturi
Room Service
Babysitting
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Exotic