Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TITANIC DELUXE BODRUM

   Guvercinlik, Turcia

de la
3897  3554 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Plaja:
Hotelul deține plajă privată, ce se întinde pe o lungime de 1 km. Umbrelele, șezlongurile, saltelele și prosoapele sunt gratuite.

Sport și agrement
Hotelul deține teren de sport în apropiere cu 8 terenuri de tenis și 3 terenuri de fotbal. Ca si activități de relaxare, hotelul pune la dispoziția turiștilor următoarele: masaj, sală de fitness, saună, baie cu aburi, Jacuzzi.

Facilități pentru copii:
Hotelul oferă piscină pentru copii și mini club.

Facilități camere:
Toate camerele sunt dotate cu baie privată cu duș, uscător de păr, mini bar, TV prin satelit, telefon, seif, balcon și aer condiționat.

Facilități hotel:
Hotelul dispune de un restaurant principal, tip bufet, 4 restaurante a la carte (cu mâncpruri tradiționale turcești, italiene și fructe de mare), baruri, centru SPA, Aqua Park, piscină exterioară, piscina interioară, sală de evenimente, cinema, club de noapte, internet Wireless, parcare.

Localizare:
Hotelul Titanic Deluxe Bodrum 5*, recent deschis anul acesta, se află la 25 km de centrul orașului Bodrum și la 14 km de aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.