Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alkionis Hotel (Corfu)


Descriere

Descriere: Hotelul Alkionis este situat in Moraitika, unul dintre cele mai vechi si mai pitoresti sate din Corfu. Oaspetii pot alege cazarea in regim demipensiune sau all-inclusive in cele 62 de camere duble sau de familie spatioase si luminoase, toate dotate cu aer conditionat, TV prin satelit si balcon cu vedere directa la munte sau gradina. Oaspetii au, de asemenea, acces la facilitatile hotelului sau partener din apropiere.

Localizare: Hotelul Alkionis este situat in inima satului Moraitika, la aproximativ 300 m de plaj si la 18 km de aeroportul Corfu.

Dotari camere: Hotelul are 62 de camere spatioase si luminoase, unde poti petrece o vacanta de neuitat si relaxanta langa albastrul nesfarsit al Marii Ionice. Toate camerele includ baie cu cada sau dus, uscator de par,aer conditionat si incalzire centrala, linie telefonica directa, televiziune prin satelit, seif individual,frigider, balcon cu vedere directa la munte sau gradina

Facilitati hotel: Hotelul are urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, hol, Wi-Fi in toate zonele publice (gratuit), colt TV prin satelit, piscina (08:00-19:00), terasa, sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina, cu taxa suplimentara la plaja), dus, cabina de schimbare, grsdina, medic de garda (contra cost)

Web site: https://alkioniscorfu.gr/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.