Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORFU AQUAMARINE HOTEL

de la
848  508 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.06.2024 - 18.06.2024 | transport cu autocarul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Corfu Aquamarine este situat in Nissaki, unul dintre cele mai pitoresti sate si bine organizate sate din Corfu, langa mare, unde turistii au la dispozitie numeroase facilitati precum taverne, supermarketuri, baruri, magazine de suveniruri. Hotelul ofera oaspetilor sai o atmosfera linistita, vedere uimitoare la Marea Ionica, facilitati moderne, un mediu prietenos si personal amabil.

Localizare

Este situat in partea de nord-est a frumoasei insulei Corfu, in zona Nisaki,la cativa pasi de plaja.

Facilitati Hotel

 receptie,restaurant,bar,gradina,terasa la soare,piscină cu bar, șezlonguri și umbrele de soare,birou de turism,zona de joaca inauntru,camera de jocuri,biliard,darts,biblioteca,business centre,stație de încărcare pentru vehicule electrice

Facilitati camere

Ofera spatii de cazare dotate cu bucatarie complet utilata,aer condiționat, televizor, telefon cu linie directă,aparat de preparare a ceaiului/cafelei,wi-fi gratuit,bai private.Camerele spațioase se deschid spre un balcon cu vedere la Marea Ionică sau la peisajul luxuriant din jur.

 

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://corfuaquamarinehotel.com/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Piscina exterioara
Bar
Spalatorie - Curatatorie
Parcare
Camera pentru bagaje