Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VANTARIS BEACH

   Georgioupolis, Grecia

de la
1345  1190 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.05.2024 - 13.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Construit in anul 1991, hotelul este un holiday - village si dispune de un corp principal si de 6 corpuri separate formate din 2 etaje. Hotelul dispune de un total de 170 camere (camere duble si single), dintre care 40 sunt localizate in cladirea principala, iar restul in bungalowuri. Recomandat pentru familiile cu copii.

Localizare: situat pe plaja, la 4 km de centrul statiunii Georgioupolis, la 45 de km fata de aeroport, 50 de km fata de orasul Chania si 18 km fata de orasul Rethymno. Statia de autobuz se afla la 20 metri.

Dotari camere: aer conditionat, TV, telefon, minibar, seif (contra cost), baie cu cada, uscator de par, balcon sau terasa.

Facilitati hotel: restaurant principal, restaurant a la Carte, bar principal Festos, bar pe plaja Aptera, piscina exterioara, piscina pentru copii, serviciu baby cot (contra cost, 5 euro/zi), spalatorie si curatatorie, acces wireless (gratuit in spatiile publice), serviciu rent-a-car, minimarket, tenis de masa, volei pe plaja, biliard, teren de tenis, programe de animatie, parcare (gratuita).

Facilitati copii: piscina pentru copii.

Plaja: situat pe plaja cu nisip, sezlonguri si umbrele gratuite (la plaja si la piscina)

Tip masa Demipensiune si All Inclusive

Website: www.vantarishotels.gr
Baby cot: 5 euro/zi - se plateste la fata locului

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.