Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ZORBAS APARTMENTS

   Georgioupolis Rethymno Si Chania Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul vă oferă camere complet echipate, cu lux modern și spații confortabile. În Hotelul Zorbas vă oferim camere complet echipate, cu lux modern și spații confortabile. La restaurantul din Zorbas, veți gusta arome din bucătăria mediteraneană și tradițională cretană. Te vei bucura de preparate preparate cu produse locale pure, proaspete, într-o ambianță plăcută și prietenoasă. În zona restaurantului, vă puteți bucura de băuturi și băuturi.

Localizare Hotel

Hotelul este situat în inima orașului Georgioupolis, la numai 100 m de piața principală și de mare. Ambianța sa senină oferă o cazare liniștită, în timp ce accesul său direct la centrul orașului vă oferă posibilitatea de a vă relaxa în ritmul zonei care în timpul verilor fredonează cu activitate.

Zona este ideală ca punct de plecare pentru excursii la destinații învecinate cu interes turistic excepțional, cum ar fi lacul Kournas, Chania, Rethymno, Akrotiri, la aproximativ 30-50 km (20-30mi) de Georgioupoli.

Facilitati Hotel

 Includ o piscină în aer liber, cu piscină pentru copii și terasă cu șezlonguri, umbrele și un bar.

Facilitati camere

Hotelul Zorbas oferă vizitatorului camere confortabile și plăcute în camere complet echipate. Apartamentele  au balcon cu vedere la piscină sau la frumoasa Georgioupolis și sunt dotate cu aer condiționat, seif, Wi-Fi, TV prin satelit, aragaz, articole de toaletă și produse de igienă personală.

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://hotel-zorbas.gr/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie