Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Citymax Bur Dubai


Descriere

Hotelurile Citymax sunt deosebit de accesibile și de lux în întreaga lume.Camerele noastre sunt luminoase și proaspete, cu un pat ademenitor atât de confortabil. Suntem la doar 20 de minute de Aeroportul Internațional din Dubai și o scurtă plimbare de la unele dintre cele mai importante situri turistice, precum și mall-uri și restaurante de clasă mondială. De aici, oaspeții se pot bucura de acces facil la tot ce acest oraș plin de viață are de oferit. Atractii principale: Muzeul din Dubai - 3,3 km, Dubai Mall - 7,7 km , BuriKhalifa - 7,7 km, Mercato Mall - 10 km, Wild Wadi - 18,9km

Localizare:

Face parte din lantul hotelier Citymax Hotels, Citymax Hotel Bur Dubai 3* este situat in centrul orasului Dubai, la 10 minute de cea mai apropiata statie de metrou, hotelul se afla la doar 12km de aeroport sau 20 de minute de Aeroportul Internațional din Dubai și o scurtă plimbare de la unele dintre cele mai importante situri turistice, precum și mall-uri și restaurante de clasă mondială adică : Muzeul din Dubai - 3,3 km, Dubai Mall - 7,7 km , BuriKhalifa - 7,7 km, Mercato Mall - 10 km, Wild Wadi - 18,9km

Facilitati hotel:

Hotelul Citymax Bur Dubai dispune de: lobby, receptie, room service, The Huddle Sports Bar & Grill, bar cu muzica live "Maxx Music Bar, restaurant principal "City Cafe", 2 restaurante a la carte ("Claypot" - indian si "Sizzling" - asiatic), schimb valutar, birou turism, coffe shop, internet prin cablu si WIFI in zonele publice, camera de bagaje, spalatorie, curatatorie chimica, transfer gratuit la plaja, fitness, piscina exterioara pe acoperis cu sezlonguri si umbrele.

Facilitati camera:

Hotelul Citymax Bur Dubai dispune de un total de 691 de spatii de cazare.
Toate camerele sunt dotate cu: baie cu dus sau cada, aer conditionat, minibar, telefon, conexiune internet Wi-Fi, facilitati ceai/cafea, TV LCD satelit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Exotic