Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dubai Marine Beach Resort amp;amp; Spa

de la
2968  2760 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.05.2024 - 10.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Este amplasat in Jumeirah, pe malul golfului Persic, vis-a-vis de moscheea Jumeirah, la 25 minute de mers cu masina de aeroportul Dubai si la 15 minute de centrul orasului.
Descriere: Hotelul este construit in 1996 si complet renovat in 2005. Oferind spatii de cazare de calitate, Dubai Marine Beach Resort & Spa este o alegere populara atat pentru turistii care doresc relaxare cat si pentru cei ce calatoresc in scop de afaceri.
Facilitati hotel: Internet wi-fi in zone publice, centru de fitness, piscina exterioara, teren tenis, club de noapte, plaja privata, fitness, sauna, mini SPA, loc pentru fumat, schimb valutar, curatatorie uscata, magazine, acces persoane cu dizabilitati. Hotelul accepta animale de companie contra cost.
Dotari camere: Camerele au 25 de metri patrati si sunt dotate cu aer conditionat, telefon, TV satelit/cablu, internet WiFi gratuit, espresor cafea/ceai, minibar, seif, birou, baie cu cada sau dus, articole de toaleta, halate de baie, oglinda, prosoape, uscator de par.
Website: http://www.dxbmarine.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie