Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1439  1295 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.04.2024 - 15.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Golden Tulip Media este un hotel de 4 stele, in apropierea staţiei de metrou Dubai Internet City şi Dubai Internet City, Dubai Media City şi Knowledge Village.

Localizare

Hotelul GoldenTulip Media face parte din lantul hotelier international Golden Tulip avand 4*, este localizat in zona Barsha Heights, la 5 minute de Statia de metrou Dubai Internet City si lângă zonele Dubai Internet City, Dubai Media City şi Knowledge Village.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispoziţie o piscină, saună, cadă cu hidromasaj, centru de fitness cu echipament cardiovascular, centru spa cu servicii de masaj şi baie de aburi. Printre alte facilităţi se numără o cameră de rugăciune, facilităţi de banchet, săli de conferinta, centru de afaceri şi room service disponibil nonstop.

Hotelul detine doua restaurante, Sky Korean Restaurant unde se pot servi preparate tranditionale koreene si japoneze si Fresh Restaurant And Ristretto Café unde se serveşte cafea proaspătă dar si preparate din diverse bucătării realizate cu ingrediente proaspete de sezon. 

Facilitati camere

Hotelul dispune de 158 camere modern decorate, fiecare camera standard are 25 mp2, este dotata cu minibar, seif, TV LCD, aer conditionat si wi-fi gratuit. Baile sunt spatioase cu cadă și / sau duș, uscător de păr, halat de baie, papuci și articole de toaletă gratuite. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie