Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HABTOOR GRAND RESORT & SPA

   Dubai, Emiratele Arabe Unite

de la
3076  2768 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.04.2024 - 15.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Facilitati camere
Frumos decorate, camerele acestui hotel sunt foarte spatioase, cu zone de living si bai superbe. Toate camerele au LCD-tv satelit, DVD Player, aer conditionat, telefon cu linie directa, acces la internet, seif, mini-bar, uscator de par, room service.

Facilitati hotel
Hotelul Habtoor Grand 5* pune la dispozitia turistilor numeroase servicii si facilitati, pentru ca acestia sa aiba parte de o vacanta perfecta. Hotelul dispune de 12 baruri si restaurante tematice, o plaja privata, 2 piscine, terenuri de tenis si squash, zona de Spa, club pentru copii, internet wi-fi, parcare privata, spalatorie-curatatorie, room service, asistenta medicala, camere pentru familii, camera pentru bagaje, seif, umbrele si sezlonguri la piscina si plaja.

Localizare
Hotelul Habtoor Grand 5* se afla pe plaja Jumeirah, langa portul de agrement Dubai, iar Mall of Emirates se afla la 10 minute de mers cu masina

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.