Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Radisson Blu Dubai Waterfront


Descriere

Hotelul Radisson Blu este situat aproape de Centrul Financiar Internațional din Dubai și de World Trade Center din Dubai și la numai 15 km de Aeroportul Internațional din Dubai

Localizare

Radisson Blu se află în frumoasa zonă Deira Creek din Dubai, la doar o scurtă plimbare de stațiile de autobuz și metrou și la numai 7 km de Aeroportul Internațional Dubai. Hotelul, construit pentru prima dată în 1975, este un clasic al vechiului Dubai. Zona teems cu mall-uri, precum și souks tradiționale, cum ar fi Spice Market. Fiecare dintre cele 288 de camere și apartamente are un balcon privat, consumabile de cafea și ceai și alte facilități de lux. Radisson Blu Hotel, Dubai Deira Creek este alegerea ideală pentru un sejur elegant, confortabil, indiferent dacă vizitați pentru petrecerea timpului liber sau pentru afaceri.

 

Facilitati hotel

Designul elegant și facilitățile hotelului premier în Deira
Alegeți dintre 9 locații de servire a mesei, inclusiv un magazin de produse de patiserie și un restaurant internațional deschis 24 de ore care servește o varietate de bufete tematice, inclusiv bucătăriile autentice japoneze, chinezești și persane - plus fructe de mare proaspete. Dacă vă întoarceți la hotel după o noapte de explorare în Dubai, vă puteți răsfăța într-o gustare târzie la YUM !, care este deschisă până la ora 23.30 zilnic. Hotelul nostru Deira Creek oferă, de asemenea, o masă brună specială pentru familii în zilele de vineri: clovni, bomboane de vată și o cabină foto distractivă sunt doar câteva dintre tratamentele din magazin!

Spa-uri și facilități de fitness uimitoare
Hotelul nostru de primă clasă din Dubai are facilități excelente, cum ar fi o sală de gimnastică bine echipată, terenuri de squash și o saună. Clubul de sănătate vă face distracție și ușor să vă mențineți rutina de fitness în timp ce călătoriți și puteți să vă bucurați de un masaj relaxant după antrenament.

Planificați un eveniment în Dubai? Hotelul nostru de afaceri include 12 săli de întâlnire cu mai mult de 2.000 de metri pătrați de spațiu. Principalele întâlniri, cum ar fi Wi-Fi gratuit și echipamente de conferințe de ultimă generație, vă stau la dispoziție. Spațiul poate fi de asemenea închiriat pentru activități private, cum ar fi nunți. Coordonatorii dedicați de evenimente vă vor asigura că fiecare detaliu al funcției dvs. este perfect, indiferent dacă este vorba despre o petrecere corporatistă sau privată. Cea mai mare locație a noastră poate găzdui până la 1.400 de participanți, cu o vedere uimitoare, cu vedere spre Deira Creek.

Facilitati camere

CAMERE NOASTRA RENOVATE CU VEDERE LA DEIRA CREEK
Oaspeții pot alege din 288 de camere recent renovate și apartamente de la primul hotel de cinci stele din Dubai, într-unul din cele mai vibrante cartiere ale orașului, Deira Creek. Toate camerele oferă acces gratuit la internet de mare viteză, internet wireless, acces gratuit la clubul de divertisment BLU2O și priveliștile minunate ale Deira Creek și Skyline din Dubai de pe balconul accesibil al fiecărei camere!
Camere confortabile, decorate în tonuri pastelate. Camerele standard au paturi duble sau paturi twin, toate în funcție de nevoile dvs. Camerele au vedere la apele liniștite ale Deira Creek și oferă vedere la Skyline din Dubai. Ferestrele izolate fonic asigură un somn bun după o zi lungă de explorare a atmosferei vibrante din Dubai.
Dimensiunea camerei aproximativă: 29 m2 | Numărul maxim de oaspeți: 3
* Camerele cu acces handicapat sunt disponibile dacă este necesar.
Internet wireless gratuit de mare viteză
Acces 24 de ore la clubul de divertisment BLU2O
TV de înaltă tehnologie IP cu canale locale și filme la cerere
Dispozitive de încărcare port USB
Seif în cameră
Halat de baie și papuci
Dispozitive de cafea și ceai, Mini bar
Reviste locale săptămânale și lunare

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.