Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JA Oasis Beach Tower


Descriere

Ja Oasis Beach Tower este la 2 minute pe jos față de plajă. Acesta este situat pe renumita promenadă The Walk din complexul rezidențial Jumeriah, amplasat pe malul mării,cu numeroase magazine și localuri de luat masa și de agrement. JA Oasis Beach Tower beneficiază de o locație ideală, având vedere panoramică la Golful Persic, 2 piscine în aer liber și 180 de apartamente spațioase de lux.Website
https://www.jaresortshotels.com/en/dubai/ja-oasis-beach-tower/accomodation/two-bedroom-superior-apartment

Localizare:
JA Oasis Beach Tower beneficiază de o locație ideală, având vedere panoramică la Golful Persic, 2 piscine în aer liber și 180 de apartamente spațioase de lux.Oaspeții se pot plimba de-a lungul promenadei The Walk, unde pot găsi diferite localuri de luat masa, piețe în aer liber și un cinema. Proprietatea are 2 piscine în aer liber cu terasă la soare, cadă cu hidromasaj și tobogan de apă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Aceste apartamente spațioase au living, ferestre din podea până pământ, bucătărie complet utilată, aer condiționat, WiFi gratuit și  baie privată. Restaurantul Thyme, situat convenabil la etajul 1, servește preparate din bucătăria mediteraneană cu bucătărie deschisă pentru mic dejun, prânz și cină. Ca alternativă, există 24 de săli de luat masa.