Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LE QUERCE THERME and SPA


Descriere

Descriere: la hotelul Le Querce situat in Ischia Porto veti avea parte de o vacanta linistita si relaxanta, fara sa sacrificati partea de divertisment, natura, cultura si mancare buna. De pe terasele hotelului cu priveliste la mare veti fi rasfatati de imainea incantatoare a insulelor Procida si Vivara, vulcanul Vezuviu si golful Napoli si vechiul castel aragonez, privelisti care va vor incanta pe toata durata sederii dvs. la hotelul Le Querce.
Localizare: Hotelul Le Querce este situat chiar langa portul din Ischia, intr-o zona centrala, dar linistita. Dotari camere: Camerele hotelului Le Querce sunt confortabile, cu mobilier de culoare inchisa si accesorii de culoare albastra. Camerele sunt echipate cu: baie cu dus si uscator de par, telefon, minibar, TV satelit, aer conditionat din iunie pana in septembrie.
Facilitati hotel: piscina in aer liber cu ape termale bogate in minerale benefice pielii, centru spa cu piscina acoperita cu apa termala (cu plata), restaurant, snack bar. Este obligatorie folosirea in toate piscinele a unei casti pentru inotat.
Plaja: plaja Spiaggia di Cafiero se afla la 500 m de hotel



Important: suplimentul pentru cina festiva pe data de 15.08 este obligatoriu si se achita direct la hotel (aprox 90 Euro/ persoana)
Website: www.albergolequerce.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.