Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ADAKULE HOTEL


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul este situat in regiunea Bayraklidede, la 3 km de centrul orasului Kusadasi si la 80 km de aeroportul din Izmir. CAZARE: Hotelul dispune de un numar total de 329 camere, amplasate in cladirea principala si in cladirea anexa. In cladirea principala sunt 136 camere standard (26 m², 2+1 persoane ), 78 camere spatioase ( 38 m², maxim 4 persoane ), 4 camere suite Junior ( 42 m² ), 5 camere Suit ( 58 m² ), 1 camere King suit ( 59 m² ), 3 camere pentru persoanele cu dizabilitati si 38 camere cu conexiune ( 26 - 29 m² ). In cladirea anexa sunt 64 camere standard ( 29 m², 2+1 persoane ). Toate camerele au baie proprie cu cada, dus, uscator de par, sistem central de aer conditionat, telefon direct, mini bar ( doar apa la venire ), seif (cu plata), TV prin satelit si canale de muzica, balcon. FACILITATI: Restaurant principal tip bufet deschis, restaurante A’la Carte: Italienesc si Pescaresc, bar la piscine si pe plaja. Serviciile medicale, spalatoria, telefonul, faxul, internetul si jocurile la computer, centrul comercial sunt cu plata. SERVICII: All Inclusive - bufet deschis la micul dejun , mic dejun tarziu, pranz si cina, prajituri si cafea dupa-amiaza, ceai, gustari seara, toate bauturile alcoolice si non alcoolice, restaurante A’la Carte cu rezervare in prealabil. Nu sunt incluse in conceptul All Inclusive: bauturile de import, toate bauturile imbuteliate, sucul natural de fructe, cocktailurile, alunele, cafeaua turceasca, room service, bauturi in Disco bar si in Kule bar. Conceptul All Inclusive se aplica in intervalul orar 07.00 – 24.00. PLAJA: Plaja este privata, cu ponton, cu umbrelute si sezlonguri fara plata. SPORT SI DIVERTISMENT: Piscine interioare si exterioare, centru fitness, terenuri de tenis, sauna, baie turceasca, volei, tenis de masa, baschet, canoe (15 min/zi). Sporturile nautice motorizate, nocturna la terenurile de tenis, lectiile de surf, masajul, echipamentul de tenis, lectiile de scufundari sunt cu plata. Se organizeaza programe de divertisment in timpul zilei si programe de animatie seara, mini club pentru copii.
Primul copil 0-12,99 ani cazare gratuita Reducere 25% din cazare pana la 31.01 (NU e inclusa in tariful afisat) Individual de la 34 €

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.