Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Aripa Deluxe a Hotelului Adams Beach ofera un mediu luxos si linistit de care sa se bucure doar adultii (peste 16 ani). Zone private de relaxare cu sezlonguri confortabile amenajate in jurul piscinei spatioase pentru vacante pline de distractie pe inDELET E intr-o ambianta cu adevarat speciala.


Dotari camera: Toate camerele noastre din aripa Deluxe sunt proiectate unic, avand in vedere confortul si luxul. Decorul fiecarei camere a fost conceput prin amestecarea materialelor naturale si a nuantelor de culoare pentru a crea un stil si o atmosfera contemporana, propice relaxarii si calmului linistitor. Fiecare camera este dotata cu un pat king-size somptuos sau paturi twin, podea din marmura, TV LCD cu ecran plat prin satelit, conexiune gratuita la internet wi-fi, minibar, facilitati gratuite pentru prepararea de cafea/ceai, espressor, masuta de cafea, balcon, telefon, cantar digital, seif electronic, fier si masa de calcat, uscator de par.


Web site: https://www.adams.com.cy/deluxe-wing-adults-only/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie