Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amethyst Napa Hotel and Spa


Descriere

Descriere: Amethyst Napa ofera camere moderne, spatioase si decorate in culori pastelate de vara, cu mobilier din lemn. Fiecare este dotata cu TV cu ecran plat, cutie de valori, fier de calcat si aer conditionat. Accesul la Wi-Fi gratuit este oferit si in toate zonele hotelului. Toti oaspetii se pot bucura de vederi uimitoare ale apelor mediteraneene, deoarece toate balcoanele sunt orientate spre mare.

Locatie : Statiunea animata Ayia Napa este la doar 5 minute cu masina, iar cea mai apropiata statie de autobuz se afla la cativa pasi de proprietate. Aeroportul International Larnaca este situat la 32 km.

Facilitati hotel : Printre alte facilitati se numara restaurantul principal, cu o zona de lounge separata pentru adulti, precum si un restaurant a la carte. Exista si un local cu autoservire, un bar la piscina, o piscina pentru copii si un loc de joaca. Amethyst Napa ofera un centru de wellness cu sala de sport, cada cu hidromasaj si piscina interioara.

Web site: https://amethyst-napa.business.site/eutm_source=gmb&utm_medium=referral


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.