Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atlantica Aeneas Resort (Ayia Napa)


Descriere

Descriere: Atlantica Aeneas Resort este o statiune unica de 5 stele, construita in jurul a ceea ce este probabil una dintre cele mai mari piscine cu forma libera din Cipru (suprafata de 6.600 m2) cu poduri transversale, jacuzzi si fantani. Arhitectura sa tipica cipriota, cu acoperisuri din tigla rosie, pereti din piatra naturala, lemn si pergole, se imbina perfect cu mediul. Decorul mediteranean, locatia linistita, facilitatile atat din cadrul hotelului insusi, cat si cele din incinta si atmosfera calda impreuna cu personalul prietenos si standardele inalte de servicii asigura o vacanta relaxanta, precum si incitanta si memorabila pentru oaspetii sai.

Locatie: Atlantica Aeneas Resort & Spa este situat perfect in apropiere de populara statiune Ayia Napa, la doar 2.5 km, care se afla in coltul de sud-est al Ciprului.

Dotari camera: Aer conditionat, articole de toaleta, halate de baie si papuci, baie cu cada sau dus, TV prin cablu-satelit, facilitati pentru cafea, serviciu zilnic de menajera, uscator de par, mini-bar, terasa private, seif, acces la internet Wi-Fi (gratuit).

Facilitati hotel : 6 piscine exterioare, sala de activitati pentru copii, prosoape pentru piscina, lounge bar, jocuri mecanice, receptie deschisa nonstop, schimb valutar 24 de ore, serviciu de relatii cu oaspetii, parcare, spalatorie si curatatorie chimica sezlonguri si umbrele de soare langa piscina, conexiune gratuita la internet Wi-Fi, coafor, zona Wellness & Spa, Doctor de garda, Club de sanatate, sala de gimnastica, magazin de suveniruri, inchiriere de biciclete, magazin de bijuterii.

Web site: https://www.atlanticahotels.com/hotels-in-ayia-napa/aeneas-resort-and-spaepage=rooms

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.