Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Andaman Seaview


Descriere

Acestă unitate de cazare, amplasată în Phuket, de-a lungul drumului către Plaja Karon, este orientată către Marea Andaman. Aceasta vă oferă 2 localuri unde puteţi lua masa, 2 piscine în aer liber şi camere spaţioase, prevăzute cu un balcon privat şi o conexiune de internet Wi-Fi.

Restaurantul Maneekram oferă room service timp de 24 de ore pe zi. Acesta serveşte zilnic un mic dejun şi oferă un meniu fix la prânz şi la cină. Snackbar-ul Pool serveşte băuturi, precum şi mese uşoare, cum ar fi sandvişuri, salate şi deserturi.

Andaman Seaview Hotel - Karon Beach se află la 5 minute de plimbare de Karon Centre, care oferă o serie de oportunităţi comerciale şi culinare. Aeroportul Internaţional din Phuket se găseşte la 1 oră de mers cu maşina. Se oferă un serviciu de transfer la/de la aeroport.

Camerele Hotelului Andaman Seaview sunt moderne, au aer condiţionat şi pardoseli cu gresie şi sunt amenajate cu accente chino-portugheze. Acestea includ un TV cu programe prin cablu, facilităţi pentru prepararea ceaiului/cafelei şi un minibar. Băile private au chiuvete duble şi o cadă.

Oaspeţii se pot destinde cu un masaj în centrul Samunprai Spa, pot merge la salonul de frizerie/înfrumuseţare sau se pot antrena în sala de gimnastică. Printre alte facilităţi disponibile se numără un birou de turism şi un centru de afaceri. Copiii pot face o baie în piscină sau se pot distra pe terenul de joacă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie