Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Horizon Karon Beach


Descriere

Horizon Karon Beach Resort and Spa se află pe un deal, in apropiere de Karon și plaja Kata, și are 2 aripi separate. Aripa Horizon oferă 2 piscine mari, în aer liber, bar la piscină, precum și club pentru copii și loc de joacă pentru copii cu piscină pentru copii. Aripa Club numai pentru adulți are piscină și cadă cu hidromasaj. Centrul spa al complexului oferă masaje lângă piscină.

Camerele spațioase au decor asiatic modern și balcon cu vedere la grădină, piscină sau mare. Dotările standard din toate camerele includ DVD player, cutie de valori și facilitați pentru prepararea de ceai și cafea. Se oferă WiFi gratuit în toată proprietatea.

Complexul oferă serviciul gratuit de transfer cu autobuzul cu program fix la plaja Patong, aflată la 15 minute. Horizon Karon Beach Resort and Spa se află la 20 km de orașul Phuket.

Oaspeții pot să se antreneze la centrul de fitness, să savureze o gustare la minimarket sau să ia masa la unul dintre cele două restaurante. O gamă de mâncăruri europene și asiatice sunt oferite la Restaurantul Border Town. Restaurantul Baluchi premiat servește mâncăruri indiene.

Sontaya Spa oferă masaje relaxante. Opțiunile de recreere includ sală de jocuri, bibliotecă și serviciul de închirieri de DVD-uri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie