Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Novotel Phuket Kamala Beach


Descriere

Novotel Phuket Kamala Beach este situate pe plaja Kamala, la numai 3 minute de mers cu maşina de parcul de distracţii Phuket FantaSea. Hotelul oferă camere moderne cu aer condiţionat şi balcon privat, un centru spa, o piscină în aer liber şi un centru de fitness. Conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele.

Situat în capătul liniştit al plajei, hotelul se află la doar 3 minute de mers cu maşina de satul Kamala şi la 15 minute de mers cu maşina de plaja Patong. Aeroportul Internaţional din Phuket este la 30 de minute de mers cu maşina.

Camerele hotelului Novotel Phuket Kamala Beach au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar şi cutie de valori. Includ un fierbător electric şi un uscător de păr. Baia privată are duş şi articole de toaletă gratuite.

Copiii se pot bucura de diverse activităţi la clubul pentru copii. Hotelul oferă un centru de afaceri, o recepţie cu program nonstop şi un serviciu de concierge. De asemenea, hotelul asigură un depozit de bagaje şi servicii de schimb valutar.

Soul Kitchen serveşte preparate internaţionale (occidentale, thailandeze şi indiene). Oaspeţii pot savura băuturi la The Bar sau la barul Lilo din piscină. Barul On the Roof oferă cocktailuri şi gustări uşoare. La cerere, este disponibil room service.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie