Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rawai Palm Beach Resort


Descriere

Rawai Palm Beach Resort este amenajat în stil thailandez. Complexul se află la 210 de metri de plaja din Rawai şi ofera acces gratuit la internet Wi-Fi, 3 piscine, un centru spa şi diverse opţiuni de luat masa.

Rawai Palm Beach Resort este situat la 5 minute de mers cu maşina de Capul Promthep şi la 20 de minute de plaja din Patong. Aeroportul Internaţional din Phuket este la 50 de minute de mers cu maşina. Oaspeţii au la dispoziţie un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul la plaja Yanui.

Camerele de la Rawai Palm Beach Resort sunt spaţioase şi au balcon privat, zonă mare de relaxare şi baie luxoasă. Toate au vedere minunată, iar unele camere beneficiază de acces direct la piscină.

Complexul este ideal pentru sejururi relaxante de lux, oferind piscine cu formă neregulată, un centru de fitness bine dotat şi o grădină tropicală frumoasă. Printre facilităţi se numără o saună.

Cele 3 restaurante servesc o gamă largă de preparate thailandeze şi internaţionale. Oaspeţii pot lua masa şi în intimitatea camerei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie