Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sugar Marina Kata Beach


Descriere

Sugar Marina Resort-Kata Beach oferă un decor cu tematică acvatică, precum și acces WiFi gratuit în toate zonele. Are piscină în aer liber și centru de fitness. Proprietatea pune la dispoziție parcare privată gratuită.

Sugar Marina Resort-Kata Beach se află într-un cartier liniștit din localitatea Kata, la numai 10 minute de mers pe jos de plaja Kata. Templul Marelui Buddha este la 1,5 km, iar punctul de observație din Kata, la 3,1 km. Aeroportul Phuket se află la 31 km.

Fiecare unitate de cazare de la Sugar Marina Resort oferă un balcon privat mare, precum și un decor cu una dintre următoarele 3 tematici: clasic, tip mansardă și retro. Are aer condiționat, zonă de relaxare cu canapea extensibilă și TV prin cablu. Baia proprie include duș sau cadă. Sunt furnizate uscător de păr, prosoape și articole de toaletă gratuite.

Sugar Marina Resort pune la dispoziție un restaurant, o recepție cu program nonstop și room service. Oaspeții pot face băi de soare pe terasa la soare. Este disponibil și un serviciu de spălătorie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie