Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BARCELO OCCIDENTAL CALA VIÑAS

   Cala Vinas Mallorca


Descriere

Situat la malul marii, in zona de coasta a insulei Palma de Mallorca, Hotelul Barccelo Occidental Cala Vinas ofera turistilor acces direct la plaja cu nisip alb. Hotelul ofera o gama variata de tratamente cu apa sarata si masaje, are 2 piscine pentru adulti si 2 pentru copii, precum si un centru fitness. Totodata, in apropierea hotelului se afla si faimosul club de golf Poniente.

Localizare

Occidental Cala Viñas (fostă Barceló Cala Viñas) se află în partea de sud-vest a insulei Mallorca, la 1 km sud de Magaluf şi la 50 de metri de mare. Hotelul se află la 20 km de Aeroportul Palma şi la doar 1 km de clubul de golf Poniente.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de un centru spa, 2 piscine în aer liber şi o cadă cu hidromasaj cu vedere la mare. Centrul spa de la Occidental Cala Viñas oferă o gamă largă de tratamente la un cost suplimentar, inclusiv un circuit cu apă sărată şi masaje. De asemenea, are baie turcească şi saună.  Hotelul organizează un program variat de divertisment pentru copii şi adulţi, iar piscina pentru copii are tobogan şi perete de escaladă. Restaurantul tip bufet Ses Voltes al hotelului are bucătărie deschisă. În plus, există un bar la piscină şi un bar pe plajă unde oaspeţii pot savura o băutură sau o gustare.

Facilitati camere

Toate camerele de la Cala Viñas sunt dotate cu aer condiţionat şi au baie privată cu uscător de păr. De asemenea, includ birou şi telefon. În hol este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Room Service