Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grupotel Acapulco Playa (Adults Only)

   Playa De Palma, Spania

de la
2646  2381 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.07.2024 - 20.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere


Descriere: situat pe malul marii, foarte aproape de aeroport si de capital insulei, hotelul Grupotel Acapulco Playa ofera turistilor servicii moderne si de calitate, fiind unul dintre cele mai atractive si cerute hoteluri din Playa de Palma, datorita serviciilor, a animatiei si a personalului prietenos din hotel. Statia de autobuz se afla la cateva minute de mers pe jos.


Localizare: pe promenada din Playa de Palma si la 10 km de aeroport.


Facilitati camere: camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon, TV satelit, balcon privat, minibar si baie dus si uscator de par. Camere cu vedere la mare au aceleasi dotari, singura diferenta este privelistea frumoasa spre Marea Mediterana.


Facilitati hotel: receptie deschisa non stop, restaurant, lounge bar, bar la piscina, aer conditionat, centru Wellness cu piscina incalzita, sauna si Jacuzzi, piscina exterioara, lift, rent-a-car, rent-a-bike, camera de bagaje, animatie, serviciu medical. In apropiere exista si un centru sportiv.


Plaja: cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.


Tip masa: mic dejun, demipensiune (cu supliment).


www.grupotel.com


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.