Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hipotels Mediterraneo (Adults Only)

de la
3049  2849 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL HIPOTELS MEDITERRANEO:
Hotelul destinat exclusiv adultilor se afla pe plaja din statiunea Sa Coma si este inconjurat de gradini. In apropiere se afla restaurante, terenuri de golf, statie de transport public.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune.

Localizare HOTEL HIPOTELS MEDITERRANEO:
Hotelul este localizat la 70 km distanta fata de orasul Palma si la 67 km de aeroport.

Plaja:
Plaja este cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotel Hipotels Mediterraneo are camerele dotate cu: aer conditionat/incalzire, TV-satelit, balcon, minibar (contra cost), seif (contra cost), telefon, baie cu dus sau cada si uscator de par.

Facilitati HOTEL HIPOTELS MEDITERRANEO:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: restaurant bufet, 2 restaurante a la carte, snack-bar, bar la piscina, bar in lobby, piscina exterioara, centru Spa, piscina interioara incalzita, sala fitness, animatie, Wi-Fi, teren tenis, receptie 24h, rent-a-car, rent-a-bike.

Alte informatii:
Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus este privat, valabil pentru un maxim de 4 pasageri/transfer. Daca sunt mai mult de 4 pasageri tariful se calculeaza diferentiat in functie de ruta. Rutele sunt: Nord: Alcudia, Can Picafort, Playa de Muro, Pollenca - Formentor; Est: Cala Millor, Sa Coma, Porto Cristo, Cala Ratjada. Asistenta turistica este telefonica pentru un numar de pasageri mai mic de 20 de persoane.

Web: www.hipotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie