Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Indico Rock -Only Adults


Descriere

Localizare
Amplasat la 450 de metri de plaja de nisip El Arenal, Indico Rock Hotel Mallorca este un hotel superior de patru stele, doar pentru adulți. Aeroportul Palma de Mallorca se afla fata de hotel la o distanta de aproximativ 5 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Indico Rock are două piscine și două terase cu șezlonguri și paturi balineze. Oaspeții pot servi băuturi la barul de la piscină sau la Sky bar. Alte facilități includ o terasă pe acoperiș, o discotecă, piscină în aer liber (deschisă în sezon), sală de fitness, serviciu de concierge, cameră de bagaje, fax/copiator, birou de turism, închirieri auto, magazin de suveniruri/cadouri, schimb valutar, recepţie deschisă nonstop.

Micul dejun și cina, ambele, sunt servite în stil bufet, oferind bucătărie deschisă. Pentru masa de prânz, oaspeții pot comanda mâncăruri à la carte.

Un decor inspirat de muzica este amestecat cu cele mai noi tehnologii audiovizuale pentru a oferi clienților o bogată experiență senzorială. La hotel au loc evenimente muzicale, inclusiv spectacole live de muzică, sesiuni DJ si proiectii video. Un studio de inregistrari profesional, săli de întâlnire și un centru de evenimente sunt disponibile la un cost suplimentar.