Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KATMANDU RESORT (ex MAGALLUF PARK)

de la
2079  1879 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Sol Katmandu Park & Resort este prima statiune tematica 'fun-inclusive' din Mallorca, care ofera atat cazare si servicii de masa cat si divertisment, toate intr-un parc thematic de distractie la doar cativa metri de plaja. Dupa o zi de distractie in Kathmandu Park hotelul ofera o gama complete de dotari iar pozitia sa privilegiata ofera acces facil la cluburile si magazinele din zona.

Localizare: Complexul de 4 stele este situat in Calvia Beach Mallorca, la numai 250 de metri de frumoasa plaja Magalluf si la 26 km de aeroport. Centrul orasului Palma este situate la 14 km distanta iar la 50 m de hotel se afla o statie de autobuz care face legatura cu acesta.

Facilitate hotel: Hotelul, construt in 1970 a fost complet renovat in anul 2000 si pune la dispozitia turistilor un restarant cu bucatarie internationala, 2 snack baruri, bar la piscina, o piscina exterioata si o piscine interioara ( incalzita pe timpul iernii), salon pentru relaxare cu bar, 4 sali de conferinte, acces wi-fi gratuit, galerie comerciala, serviciu de inchirieri biciclete, program de animatie atat pe timpul zilei cat si noaptea, club.

Facilitate camere: Hotelul este alcatuit dintr-o cladire cu 10 etaje si dispune de un numar total de 437 de camere, toate dotate cu baie cu cada sau dus, uscator de par, cosmetice pentru baie, oglinda pentru machiaj, mini frigider, aer conditionat, telefon, Tv LCD , seif ( contra cost), balcon sau terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.