Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Samos


Descriere






Hotelul Samos este localizat in centrul statiunii, in zona Avenida S`Olivera, una din cele 2 zone principale de animatie din Magalluf. Cea mai mare discoteca de pe insula, BCM, se afla in piateta din spatele hotelului. Constituit pe 2 etaje, clubul BCM este renumit in toata Europa, dintre care, la partner se organizeaza cea mai mare petrecere cu spuma din lume. In 2011 clubul a deschis si o sectiune VIP, cu serviciu la masa si posibilitatea de a interactiona cu Dj invitati in seara respectiva.


Localizare

Hotelul Samos este situat la 250 m de plaja, 12 km fata de capitala orasului.


Dotari camere

Cele 417 camere sunt distribuite pe 9 etaje, din care 364 de camera duble standard, 26 de camera premium, 18 camere family si 9 camere single. Camerele duble standard sunt dotate cu: baie, balcon, telefon, aer conditionat, tv satelit, seif (contra cost), uscator de par, mini- frigider (contra cost), cafetiera. Camerele premium oferta in plus vedere garantat ala mare, acces internet Wi-Fi (gratuit), mini frigider (gratuit) si seif (gratuit).


Facilitati hotel

Restaurant, bar, piscina pentru adulti cu sectiune pentru copii, bar la piscina, animatie cu muzica live si karaoke (seara), terasa cu gradina, miniclub, gradina cu zona de joaca pentru copii, Internet Wi-fi in spatiile commune (contra cost).


Facilitati copii

Mini club, gradina cu zona de joaca


Plaja

Plaja cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost. Plaja din Palma Nova are un km lungime si 70 m latime, despartita in 2 de un afloriment stancos. Plaja a primit premium Q al calitatii, acordat de Spanish Tourism Quality Institute, fiind singura plaja din Mallorca care a castigat aceasta distinctie.


Tip masa

Demipensiune, pensiune completa (cu supliment).


Alte informatii

Atentie! Incepand cu sezonul estival 2013, hotelul nu mai accepta copii sub 13 ani (impliniti)!






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.