Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REIS MARIS HOTEL


Descriere

Hotelul Reis Maris, situat in centrul statiunii Marmaris ofera camere cu TV cu ecran plat si balcon privat. Printre facilitati se numara o piscina amplasata pe acoperis. Plaja se afla la mai putin de 5 minute de mers pe jos.


Camerele cu aer conditionat ale Hotelului Reis Maris au decor modern, in culori pastelate, cu mobilier de culoare inchisa. Acestea au TV cu ecran plat si baie privata.


La Hotelul Reis Maris oaspetii beneficiaza de acces gratuit la internet. Hotelul are, de asemenea, receptie cu program nonstop si servicii de fax si fotocopiere.


Restaurantul Hotelului Reis Maris serveste preparate culinare turcesti locale, precum si preparate din bucataria internationala. Oaspetii pot savura bauturi racoritoare la barul interior.


Hotelul Reis Maris se afla la 1,5 km de Castelul Marmaris si de port, de unde circula feriboturile spre insula Rhodos. Este pusa la dispozitie o parcare privata gratuita.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.