Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Faliraki Bay


Descriere

Descriere: Construit in 1993 si renovat recent, Faliraki Bay Hotel este un hotel mic si linistitit localizat in Faliraki. Hotelul are 60 de camere, cu orientare spre mare, gradina sau piscina.
Localizare: Locatia perfecta a hotelului, la 300 m de plaja si la 800 m de centrul orasului, permite clientilor acces facil la atractiile zonei. In apropierea hotelului se gasesc numeroase cafenele si restaurante.

Facilitati hotel: Faliraki Bay Hotel ofera clientilor o piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele gratuite, Pool Bar cu meniu de bauturi, cocktailuri si snack-uri. Micul dejun si cina sunt servite bufet cu o multitudine de variante.

Dotari camere: Toate camerele sunt echipate cu TVsatelit , baie privata dotata cu dus si uscator de par ,balcon, Wi-fi si aer conditionat. Mini-frigiderul este contra cost.

Tip masa: demipensiune

Website: https://www.falirakibay.gr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.