Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANDRONIS LUXURY SUITES


Descriere

Descriere HOTEL ANDRONIS SUITES:
Cuibarit pe stancile calderei, cu vedere la vulcan, la insulele din jur si la Marea Egee, acest hotel imbina luxul clasic cu stilul minimalist modern. Proprietatea este sapata in stanca, oferind o atmosfera autentica pentru un sejur fermecator. Designul suitelor imbina stilul cicladic traditional cu stilul contemporan.

Tip masa:
Mic dejun.

Localizare HOTEL ANDRONIS SUITES:
Hotelul este localizat la 11 km de capitala Fira, 17 km de aeroport si 18 km de portul Athinios. Locatia hotelului va permite s fiti aproape de viata animata din Oia, bucurandu-va in acelasi timp de liniste si intimitate.

Dotari camere:
Hotel Andronis Suites are camerele dotate cu: aer conditionat, balcon sau terasa, halat si papuci de baie, seif, CD player, uscator de par, jacuzzi, minibar, TV satelit, dus, telefon.

Facilitati HOTEL ANDRONIS SUITES:
Hotelul dispune de: receptie 24h, piscina, restaurant (bucatarie mediteraneana), room-service, spalatorie, Spa (Wellness), internet Wi-Fi, degustare de vinuri.

Web: www.andronis-suites.com

Hotelul nu accepta copii cu varste sub 13 ani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.