Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kallos Imar (C) Messaria


Descriere

Descriere: Hotelul Kallos Imar si-a luat numele din greaca veche si inseamna Buna dimineata. Complexul hotelier nou de 4 stele este situat in centrul insulei, in Messaria, oferind oaspetilor sai un alt tip de vacanta, care va dezvalui partea mai putin vazuta a insulei Santorini. Hotelul Kallos Imar este un sanctuar departe de agitatia Calderei. Oaspetii sunt invitati sa devina parte dintr-un adevarat cartier santorinian si sa petreaca momente de agrement, distractie si relaxare. Hotelul ofera clientilor sai personal ospitalier, cazare de lux cu vedere la mare sau la piscina, design minimal si arhitectura clasica cicladica. La Kallos Imar, fiecare oaspete se poate astepta la un tratament preferential, deoarece cea mai uimitoare experienta de cazare este prioritatea hotelului. Serviciile includ si recomandari cu privire la ce este de vazut si de facut in timpul vacantei in Santorini.

Localizare: Hotelul Kallos Imar este situat in localitatea linistita Messaria, in partea centrala a insulei Santorini. Este locul ideal pentru accesarea usoara si convenabila a restului insulei. Messaria este un orasel mic care dateaza din secolul al XVII-lea. Este pitoresc in felul sau unic, cu case impunatoare, conace vechi, biserici si un centru plin de viata, cu magazine, taverne si cafenele. Hotelul se afla la doar 2,6 km de Aeroportul International Santorini, la 3 km de capitala Fira si la 15 km de Oia.

Dotari camere: Hotelul Kallos Imar dispune de camere echipate astfel incat sa asigure un sejur confortabil. Toate sunt dotate cu aer conditionat, wifi, TV satelit, seif, frigider, facilitati pentru preparat ceai/cafea, baie cu dus, uscator de par, articole de toaleta, balcon.

Facilitati hotel: Hotelul Kallos Imar oferta turistilor receptie, seif, camera pentru bagaje, lobby cu zona vizionare TV, serviciu de curatatorie completa, piscina cu sezlonguri, umbrele si prosoape, bar si restaurant, room service. Hotelul dispune de aer conditionat si WiFi in zonele publice.

Categorie oficiala: 4*

Pagina web: https://www.kallosimarhotel.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.