Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MEDITERRANEAN ROYAL

   Kamari Monolithos, Grecia


Descriere

Unul dintre cele mai bune hoteluri din Santorini, Mediterranean White Resort se întinde pe 8 hectare, la 100 de metri de frumoasa plajă Kamari, la 3 km de piaţa principală a satului tradiţional Kamari, la 8 km de capitala Fira şi la 20 km de frumosul Oia.Localizare
Unul dintre cele mai bune hoteluri din Santorini, Mediterranean White Resort se întinde pe 8 hectare, la 100 de metri de frumoasa plajă Kamari, la 3 km de piaţa principală a satului tradiţional Kamari, la 8 km de capitala Fira şi la 20 km de frumosul Oia.

Facilităţi camere
Camerele sunt dotate balcon sau terasă cu vedere la mare, la piscină sau la grădină, aer condiţionat (gratuit), internet Wi-Fi (gratuit) TV prin satelit, telefon, mini bar, uscător de par, seif (contra cost).

Facilităţi hotel
Hotelul dispune de restaurant principal și restaurant a la carte, 2 baruri, piscină exterioară, piscină pentru copii, plajă privată, jacuzzi, saună, sală de fitness, teren de tenis, teren de baschet, sporturi acvatice, şcoală de scuba diving, serviciu de rent-a-car.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.