Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Odysseas


Descriere

Hotelul Odysseas este situat in partea de sud-est a insulei Santorini si la numai 2 minute de mers pe jos de faimoasa plaja neagra din Perivolos.Facilitati camera
Camere cu balcon (22 m2): A/C individual, TV cu ecran plat, minibar, uscător de păr, baie cu duș, seif (contra cost), balcon cu mobilier de exterior, internet wireless gratuit. Nu se acceptă paturi suplimentare sau pătuțuri pentru copii în acest tip de cameră. Camere confort cu terasă (22 m2): A/C individual, TV cu ecran plat, minibar, uscător de păr,baie cu duș, seif (contra cost), balcon cu mobilier de exterior, internet wireless gratuit. Se acceptă pat suplimentar (contra cost) sau pătuț pentru copii (gratuit) în acest tip de cameră, la cerere (cu excepția unei camere). Maisonette (32 m2): A/C individual, TV cu ecran plat, minibar, uscător de păr, baie cu duș, seif (contra cost), pat dublu/twin, canapea/zonă de relaxare, balcon cu mobilier de exterior, internet wireless gratuit. Se acceptă pat suplimentar (contra cost) sau pătuț pentru copii (gratuit) în acest tip de cameră, la cerere, (cu excepția unei camere). Toate camerele sunt pentru nefumători.

Facilitati hotel
Hotelul oferă facilități precum: recepție, piscină exterioară cu jacuzzi, TV, bibliotecă, internet Wi-fi gratuit, șezlonguri și umbrele gratuite la plajă, servicii de închirieri mașini/motociclete, excursii organizate, serviciu de curățenie zilnic, servicii de spălătorie, cameră de bagaje, servicii de corespondeță, fax, camere pentru nefumători. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Localizare
Odysseas Art Hotel este situat în partea estică a insulei la doar 2 minute (100 m) de cea mai apropiată plajă cu nisip negru din Perivolos, lungă de 8 km. La doar 100 de m de hotel se găsesc restaurante, taverne, mini market și o stație de autobuz. Satul Perissa este la 800 de m, capitala Fira la 10 km, portul la 7 km și aeroportul la 10 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.