Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SANTORINI PALACE

   Firostefani, Grecia


Descriere

Spa & Wellness:
SPA-ul hotelului va rasfata cu o atmosfera relaxata, lumanari parfumate si muzica linistitoare, Jacuzzi incalzit, baie turceasca, sauna si salon de masaj. Aditional, o sala de gimnastica echipata si utilata modern va ajuta sa va mentineti in forma pe toata durata sederii.

Drinks & Food:
Restaurantul principal ofera mic dejun american, prânz și cină intr-o divesitate de produse proaspete locale și rețete tradiționale. Pool Snack Bar - Oaspeții se pot bucura de soare si apa bazinului în timp ce ce savureaza bauturi racoritoare, gustări ușoare și preparate la gratar. Barul principal. Un punct de întâlnire pentru a savura diverse băuturi și cocktail-uri la lasarea serii. Room service este disponibil pe tot parcursul zilei, de dimineața devreme până la miezul nopții.

Localizare:
Pe coasta de vest a insulei Santorini, chiar pe Caldera in Firostefani, intre Imerovigli si Fira. Distante: capitala Fira - 800m, statie de autobuz - 200m. Aeroportul International - 7km, Portul Athinios - 12km, plaja - 8km.

Website:
http://www.santorinipalacehotel.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.