Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arona Gran Hotel

   Los Cristianos, Spania

de la
2656  2284 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.07.2024 - 17.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Arona Gran Hotel 4* este un hotel elegant, situate intr-o pozitie privilegiata pe zona de promenade din Los Cristianos, in sudul insulei Tenerife. Spatiile comune ale hotelului sunt inundate de lumina si pline de verdeata luxurianta a sute de plante. Acest hotel este locul ideal pentru a te bucura de soara , plaja si o partida relaxanta de golf .

Localizare: Hotelul Arona Gran are o pozitie privilegiata, pe malul marii, in golful Los Cristianos, la 17 km de Aeroportul International Tenerife Sud Reina Sofia si la 78 km distanta de capital insulei, Santa Cruz de Tenerife. Distanta fata de plaja este de numai 50m.

Facilitati hotel: Hotelul, recent renovat in anul 2015, dispune de receptive 24/7, restaurant cu servire in regim buget cu o panorama superba asupra marii, show-uri de gatit, gratar, 3 baruri, un snack bar la piscina, 3 piscine pe malul marii climatizabile pe timpul iernii cu zona de sezlonguri si umbrele, coafor, sala de fitness, ping-pong, billiard, muzica live, discoteca, acces wi-fi gratuit in zonele publice.De anul acesta hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai un nou centru wellness Spa -Thalasso Arona Gran care ofera o gama impresionanta de tratamente, tipuri de masaj si impachetari corporale. Accesul la intrnet Wi-fi este gratuit pe intregul teritoriu al hotelului.

Facilitati camere: Hotelul dispune de un numar total de 391 de camere dispuse pe 7 nivele. Toate camerele hotelului au fost recent renovate si sunt dotate cu baie complet utilata cu uscator de bar si halate de baie, aer conditionat, telefon, TV 32' cu programe prin satelit, mini bar, seif (contra cost) si produse de ingrijire personala in baie,

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.