Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Coral Teide Mar

de la
1737  1442 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Coral Teide Mar Apartments este un complex cu studiouri amplasat intr-o zona linistita din Puerto de la Cruz fiind inconjurat de o frumoasa gradina tropicala. Recomandat pentru o vacanta relaxanta in nordul insulei. Teide Mare are un decor in stilul traditional al insulelor Canare.
Localizare: in cartierul rezidential La Paz din Puerto de la Cruz, in apropiere de Gradina Botanica (la aprox 10 minute de mers pe jos), restaurante, baruri si magazine. Centrul orasului si complexul cu piscine cu apa de mare Lago Martianez se afla la aproximativ 20 minute de mers pe jos.
Dotari camere: Studiourile au in medie 35 mp si sunt dotate cu mini bucatarie, frigider, telefon, televizor (contra cost), seif (contra cost), balcon/terasa.
Facilitati hotel: restaurant, piscina, bar, acces internet Wifi in spatiile publice (contra cost), teren de tenis (contra cost).
Web site: https://en.teidemarapartments.com/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.