Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBEROSTAR BOUGANVILLE

   Costa Adeje, Spania

de la
2882  2392 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Tip masa: demipensiune / all inclusive
Localizare: in centrul zonei turistice Costa Adeje, la 200 m de plaja, la 250 m de yacht-club-ul Puerto Colon. Hotelul este situat la cateva minute de mers pe jos de centrul statiunii Costa Adeje unde turistii pot gasi baruri, magazine, restaurante. Aproape de hotel sunt numeroase scoli care ofera lectii sau dotarile necesare pentru sporturile pe apa: scuba diving, windsurfing, navigatie, waterschi.
Dotari camere: hotelul oferta camere duble si camere family avand facilitatile necesare pentru a transforma sejurul Dvs.in vacanta perfecta. Camerele au televizor, aer conditionat, televizor, telefon, minibar (contra cost), seif (contra cost), internet wi-fi (contra cost), baie si balcon.
Facilitati hotel: hotelul va pune la dispozitie doua piscine pentru adulti, o piscina pentru copii, sezlonguri si umbrelute la piscina, doua restaurante, bar, bar la piscina, sala fitness, sauna, masaj, tenis de masa, program de animatie in fiecare seara, magazine.
Facilitati pentru copii: piscina, loc de joaca, miniclub
Plaja: plaja publica este la 200 metri, Pe plaja publica umbrelutele si sezlongurile sunt contra cost.
Pagina web: http://www.iberostar.com/en/hotels/tenerife/iberostar-bouganville-playa

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.